Hvad du bør vide i forbindelse med en An10rust behandling med SUVO hos Jørns Auto / An10rust Lolland

Eksempel på nødvendig afmontering af plastdele som inder -skærme og motorbundplade. I dette tilfælde fra en OPEL Astra.

Vi har skabt en lille folder om en An10rust Behandling med SUVO udført hos os. Denne beskriver i korte træk hvilke trin din bil gennemgår under opholdet hos os + et par andre råd / informationer.

Folderen kan ses ved at klikke   her.

Efter An10rust behandlingen med SUVO er udført :

Samtidig med behandlingsforløbet kontrolleres undervogn og karrosseri for skader i form af overfladerust, kant- og falsrust, eller i svære tilfælde gennemtæring.

Det bedste er naturligvis at vi kan sætte følgende tekst på faktura / kunde – information :

Der er ingen bemærkninger til undervogn og karosseri. Genbehandling
efter ca. 24 mdr. anbefales.
“Så er det bare videre”. De 24 måneder er ikke et fast interval. Er den første behandling udført mens bilen var uden ( væsentlige ) bemærkninger, anbefaler vi en genbehandling efter de nævnte ca. 24 måneder.  Den ( evt. ) 3. behandling vil med fordel kunne “trækkes” til efter 36 måneder eller mere fra 2. behandling.
OBS – Det forudsætter dog at bilen ikke er i en garantiordning, hvor intervaller er fastlagt fra start.

Er det ikke tilfældet, kan én eller flere af følgende tekster tages i anvendelse :

OBS – Niveau 3 – hvad er det ? Det er naturligvis vores vurdering. 1 er det laveste angreb – og 6 er det sværeste.

Løs PVC / tidligere påført rustbeskyttelse på undervogn i middelsvær grad ( niveau 3 ).
PVC er et produkt som bilfabrikken påfører til støjdæmpning. Et ( kraftigt ) stenslag kan slå hul og starte en “løsrivelse”. 

Overfladerust på undervogn i middelsvær grad ( niveau 3 ).
Steder på undervognen kan have overfladerust i én eller anden “sværhedsgrad”. Under behandlingen er der naturligvis taget forholdsregler for at stoppe yderligere udvikling af dette “angreb”. Dette sker ved at området “primes” med et tyndt produkt inden behandling med undervognsproduktet.

Kant- og falsrust i undervogn i middelsvær grad ( niveau 3 ).
Kanter og ombukninger af plader er steder som først bliver angrebet af rust. Det skyldes at en bearbejdet plade er mere modtagelig mod korrosion. Også her er taget forholdsregler mod udvikling af “angrebet”.

Overfladerust på hjulførende dele ( = f.eks. bærearme, støddæmpere, for- og bagbro ).Begrænset levetid af den udførte behandling på disse dele må forventes.
Vi registrerer dette, men det betyder ikke at bilen er farlig. Det er “kun” overfladerust der tales om. Disse dele er nu behandlet. Grunden til den kortere levetid på behandlingen af disse dele skyldes at disse fra bilfabrikkens side ikke er behandlet på samme effektive måde som bilens karrosseri. Yderligere skyldes den kortere levetid af behandlingen på disse dele at nævnte dele vibrerer og vrides ( en smule ) under kørsel.

VIGTIGT : Anvend ikke undervognsskyl på din bil. Deaktiver denne funktion, og spar på vandet. Det ødelægger ikke rustbeskyttelsen, men gavner intet.
De steder på undervognen hvor der kan afsættes snavs, kan det automatiske undervognsskyl ikke gøre noget ved.
Yderligere er bilen monteret med mange elektriske forbindelser. Ja, stik er ( skulle være ) tætte, men udsæt ikke disse for mere fugt end nødvendigt.

Giver ovenstående anledning til spørgsmål ? Kontakt os – og vi giver information.

Sammen “udfordrer” vi rustangreb.